Kate en Charles gemist op Royal Ascot

Charles en Kate grote afwezigen bij Royal Ascot.
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Prins William vergezelde zijn stiefmoeder koningin Camilla op de tweede dag op Royal Ascot tijdens de traditionele koetsentocht. Grote afwezigen bij het chique paardenevenement waren koning Charles en ook Catherine, die beiden kanker hebben en nauwelijks aan het openbare leven deelnemen.

Kate was afgelopen zaterdag nog wel aanwezig bij Trooping the Colour. Koning Charles, die ook een behandeling voor kanker ondergaat, was vandaag niet bij de races maar hield een reeks audiënties in Buckingham Palace.

William werd echter vergezeld door een aantal familieleden, waaronder zijn nicht prinses Eugenie, die samen met haar man Jack Brooksbank de koetsprocessie bijwoonde, evenals Zara Tindall en haar man Mike en Prinses Beatrice, evenals de ouders van zijn vrouw, Carole en Michael Middleton.

Carole droeg een lichtblauwe bloemenjurk van Self Portrait, terwijl Michael de traditionele hoge hoed en rokkostuum droeg. Het stel zou sinds het begin van het jaar steun hebben verleend aan hun oudste dochter Kate, toen zij een grote buikoperatie onderging en na haar kankerdiagnose en chemotherapiebehandeling.

Prins Wiliam (rechts)
Koningin Camilla (links) en prins William (rechts)

Tags

KONING CHARLESKONINGIN CAMILLAPRINS WILLIAMROYAL ASCOT

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck